Standard.al

Por kur Bashkia i mbledh njerëzit në sheshe e parqe, ku zhduket koronavirusi?

0

Pak ditë më parë qeveria dhe taborrët e saj vunë alarmin për një takim të kryetarit të opozitës Lulzim Basha në Durrës me qytetarët.

Ato akuzuan kreun e opozitës se përmes atij takimi, ku për hir të së vërtetës pjesëmarrja ishte tepë e lartë, po rerzikonte shëndetin e qytetarëve.

Por,  sot Bashkia e Tiranës organizoi në Bulevard një aktvitet. Dhe këtu na lind pyetja; Po kur i mbledh  Bashkia njerëzit pse nuk ankohet njeri nga ministria e Shëndetësisë? Cfarë ndodh me virusin kur njerëzit thirren në aktivitet nga bashkia, a mos vallë zhduket vetvetiu?

 

Aq më keq po të shohësh fotot te parku rinia, i hapur si i restauruar nga bashkia më 1 Qershor. Dje dhe sot janë dershur qindra qytetarë. Po këtu ku humbi distancimi social?

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.