Standard.al

Ambasadori britanik: Reforma Zgjedhore të përfundojë nesër! Ka rëndësi për integrimin në BE edhe për…

0

Ambasadori i Britanisë së Madhe Duncan Norman pas mbledhjes me përfaqësuesit e Këshillit Politik ka theksuar se miratimi i Reformës zgjedhore është i rëndësishëm jo vetëm për integrimin në BE, por që shqiptarët të kenë një sistem që garanton zgjedhje të lira.

“Këshilli Politik u krijua në mënyrë që të përfundojë reformën zgjedhore dhe sot është bërë, por mbetet ende punë për tu bërë. Është thelbësore që këtë ta përfundojmë nesër dhe jo vetëm për rrugëtimin e Shqipërisë drejt BE-së, por në mënyrë që edhe votuesit shqiptarët të kenë zgjedhje të lira dhe të sigurta. Kështu që le ta bëjmë punën”, është shprehur ambasadori Nurman.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.