Standard.al

Ndërron jetë këngëtari i njohur, mbante titullin “Mjeshtër i Madh”

0

Ndërron jetë pas një sëmundje të rëndë këngëtari i njohur dibran Qerim Sula.

Sula mban titullin Mjeshtër i Madh.

Këngëtari i këngëve epike dhe traditës u nda nga jeta në moshën 69 vjeçare. A

Amaneti i tij: “Më varrosni në Zall-Dardhë”, aty ku linda.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.