Standard.al

Mund të hani çokollatë e të pini verë dhe prapë të jetoni gjatë

0

Lajme të mira për ju që preferoni alkoolin e çokollatën.

Nuk ka ushqime të këqija apo ushqime të mira, por ka vetëm ushqime të cilat duhet t’i hani shpesh dhe ushqime të cilat duhet t’i kufizoni.

Dr. Merlin Thomas është përpjekur ta dëshmojë këtë, ku i ka eksploruar të mirat dhe të këqijat e disa nga ushqimeve dhe pijeve më të preferuara të njerëzve, e të cilat kanë reputacion të keq – si çokollata, transmeton Telegrafi.

“Çokollata gjithmonë është e mirë për ne. Çokollata ka përbërës të cilët janë të shëndetshëm për trupin tonë, dhe kur hamë çokollatë, ne jemi më të lumtur. Por nuk bën ta teprojmë”, ka thënë ai.

Sa i përket alkoolit, varet se sa shumë pini dhe me çka e përzieni.

Konsumimi i sasive të mëdha të alkoolit është vrasës i vërtetë, por nëse e konsumoni në sasi të limituara – veçanërisht verën – edhe mund të jetë i shëndetshëm.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.