Standard.al

Punonjëset e një fasoneri ngrihen në protestë: Duam pagën e luftës…

0

Vazhdojnë protestat për pagën e luftës në qytetin e Vlorës.

Një tjetër fasoneri është ngritur në protestë ditën e sotme duke kërkuar këtë pagë.

Punonjëset shprehen se kanë aplikuar për pagën e luftës, por ju është refuzuar dje.

Punonjësit e fasonerisë thonë se nga 8 marsi deri me 25 nuk kanë punuar ndërsa në prill kanë punuar me 3 deri në 5 orë dhe në fund të muajt s’kanë marrë me shume së 15 mijë lekë të reja rrogë.

Janë fiks 144 punonjës në listat e aplikimeve që duan pagën e luftës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.