Standard.al

Bilanc tragjik nga SHBA! Shënohen mbi 103 mijë të vdekur nga koronavirusi dhe 1.7 milionë të infektuar

0

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë regjistruar mbi 103 mijë të vdekur nga koronavirusi. Saktësisht, kanë ndërruar jetë nga Covid-19 në SHBA, deri tashmë, 103 417 persona. Ndërsa, janë infektuar me Covid-19 deri tashmë në SHBA, 1 771 631 individë.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.