Standard.al

Me flokë të lyer dhe baluke kapelon, gjithë sytë mbi look-un e ri të deputetit në Parlament

0

Deputeti opozitar Selami Jenisheri ka vendosur të ndryshojë look per seacen e sotme plenar, duke u shfaqur me flokët të lyera në formë kapelon dhe baluket me vijë në mes.

Në momentin e marrjes së mandatin rreth një vit më parë, Jenisheri u shfaq në publik, me flokët e thinjura dhe pak më tradicional.

Por mesa duket fama nën kostumin e deputetit e ka bërë atë të mendojë për një look të ri për të tërhequr vëmendje.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.