Standard.al

Firmosën shembjen e Teatrit, merren në pyetje tre specialistët që firmosën shembjen…

0

SPAK ka thërritur që të marrë në pyetje 3 specialistët e Institutit të Ndërtimit, të cilët kanë firmosur ekspertizën për prishjen e Teatrit Kombëtar.

3 specialistët janë paditur dhe nga ana e Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit disa ditë më parë.

Ndërkohë disa ditë më parë SPAK ka sekuestruar edhe dokumenta që kanë të bëjnë më këtë vendim nga ana e qeverisë dhe bashkisë Tiranë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.