Standard.al

AMT dërgon peticionin në Lushnjë/ “Do të sjellim qytetarinë në politikën shqiptare”

0

Diten e sotme ‘Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit’ ndodhej ne qytetin e Lushnjes per firmosjen e peticionit për të ndërtuar teatrin siç ishte dhe në atë vend ku ishte. Ndërkohë, regjisori Edmond Budina theksoi se artistët dhe qytetarët po ngrejnë rezistencën dhe protestën.

“Ne nuk jemi për të bërë parti të re. Jemi për të sjellë qytetarinë në politikën shqiptare. Jemi këtu që të bashkojmë të gjithë qytetarët”, tha Budina.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.