Standard.al

Godina është shembur, por jo kauza e protestuesve/ Godina e teatrit është shembur, por jo kauza e protestuesve….

0

Godina e teatrit është shembur, por jo kauza e protestuesve.

Në këtë përballjen mes protestuesve dhe qeverisë, që nuk ende ka përfunduar, ministri i brendshëm Sandër Lleshaj ka humbur sfidën me veten sepse kur mori këtë detyrë ai deklaroi me bindje: “Në qoftë se do t’i shikoni policët me krimin, dijeni që jam unë me krimin, në qoftë se do t’i shikoni policët të dehur, dijeni që po pi unë. Në qoftë se i shikoni policët të pasjellshëm, ta dini që po sillem unë keq”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.