Standard.al

“Dy standarte dhe turpi i Edi Ramës!”

0

Nga Petrit Vasili

 

Policet e Edi Rames me mijra ne 17 maj qe prishin Teatrin,nuk ze Coronavirusi!?

Besimtaret myslymane ne diten e tyre te shenjte nuk lejohen se i ze coronavirusi!?

Refuzimi i dy standarteve eshte e drejte e cdo qytetari!

Ky qe luan me diten e shenjte mallkimi do ta ndjeke nga pas gjithe jeten!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.