Standard.al

Vendim i papritur, dorëhiqet drejtori i pestë i Kadastrës në Vlorë brenda pak muajsh

0

Dorëhiqet Bilbil Aliaj nga drejtimi i Kadastrës së Vlorës. Aliaj u emërua në detyrë në 4 shkurt 2020 dhe e mbajti detyrën për rreth katër muaj.

Ky është drejtori i pestë i institucionit i larguar nga drejtimi i Kadastrës prej shtatorit 2019.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.