Standard.al

Rama merr në qafë besimtarët, mbyll ditën e dielë për Fiter Bajramin

0

Pasi deklaroi se nuk do të ketë asnjë masë, përveç fashës orare deri në orën 21:00, Edi Rama ka ndërruar mendje sërish. Ka vendosur që të mbyllë fundjavën.

‘Kjo fundjavë do të vijojë njësoj si e shkuara. Ta kaloni sa më qetë’, shkruan Rama në fermanin e tij të publikuar në Facebook.

Sipas Ramës, dita e dielë, që është edhe dita e Fitër Bajramit do të jetë e mbyllur dhe nuk do të lejohet falja në xhami, siç edhe ka ndodhur gjithmonë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.