Standard.al

Corona del në fundjavë!? Petrit Vasili: Mos ju bindni, bëni faljen e Bajramit!!! Po për policët…..një pal po, një jo..

0

KJO FUNDJAVË DO TË VIJOJË NJËSOJ SI E SHKUARA😊

TA KALONI SA MË QETË 🙏

Kete deklaroi nga fb i tij kryeinistri, fb ku tashme dihet se eshte i vetmi vend ku ne marrim informacionet, si kaviet qe perdoren per kapricot e tij, pra qe ne fundjave dhe pas ores 5 e tani pas ores 9 del voronavirus. Ka nje pergjigje dhe Petri Vasli

Nga Petrit Vasili

MOS JU BINDNI,BEJENI FALJEN E BAJRAMIT!!

Edi Rama me 1500 police sup me sup dhunoi te djelen me 17 maj te gjitha rregullat e pandemise per te prishur Teatrin.

S’mund te guxoje te ndale Faljen e Bajramit.

S’ka dy pale rregulla nje pale per popullin nje pale per Edi Ramen.

Akti Nornativ ka zero vlere, se zero e beri vete Edi Rama.

MOS JU BINDNI!!

KY ESHTE MASHTRIM S’KA ASNJE LIDHJE ME PANDEMINE!!

KY ESHTE GJYNAH QE S’KA FALJE!!

BESIMTARE MYSLYMANE BEJENI FALJEN E BAJRAMIT !!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.