Standard.al

META: Nëse do nxjerr dekret për shpërndarjen e Parlamentit, do nxjerr dekret edhe për shpërndarjen e Qeverisë. Dekreti do zbatohet nga populli

0

Nje reagim i forte ka ardhur nga Presidenti Meta lidhur me situaten qe po kalon vendi, duke theksuar me force se vendi ka rreshqitur drejt regjimit.

I pyetur nga gazetarët, nëse do ta shpërndajë Parlamentin, tha: “Per shperndarjen e parlamentit duhet te ngrihet i gjithe populli dhe te dalin 20 burra qe jane te gatshem te marrin ne dore qeverine e re. Nese do duhet, Presidenti eshte gati. Te ma kerkoje populli, por sic e thashe duhet te dalin dhe 20 burra gati qe te marrin persiper qeverisjen. Jam gati te bej cdo gje, por jo nje aventure dhe levizje fiktive. Ilir Meta nese 70% e shqiperise e ndjen qe duhet shporrur diktatura, atehere ilir meta do beje me te miren”.

Me tej ai tha: ” NËSE DO NXJERR DEKRET PËR SHPËRNDARJEN E PARLAMENTIT, DO NXJERR DEKRET EDHE PËR SHPËRNDARJEN E QEVERISË. DEKRETIN NË ATË RAST DO TA ZBATOJË POPULLI SHQIPTAR.”.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.