Standard.al

VIDEO/ ‘Të ndërtohet ku ishte dhe siç ishte’, Kryemadhi dhe ish-deputetë të LSI firmosin peticionin në shesh

0

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi ka firmosur peticionin e nisur nga artistët që kërkojën që teatri të rindërtohet aty ku ishte, siç ishte.

Peticionin e kanë firmosur edhe Petrit Vasili dhe ish-deputetët e tjerë të LSI-së.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.