Standard.al

Me foto/ Zbardhet ‘memo’ e Veliajt! Ja si vendosi vetëm në 24 orë, shembjen e Teatrit Kombëtar

0

Emisioni Tempora ne Ora News ka zbardhur nje Memo, e cila paraqet të gjithë hapat e ndjekur nga bashkia e Tiranës për shembjen e Teatrit Kombëtar.

Nga një lecim I thjeshtë, pa ekspertize, pa raporte profesionale dhe as konsulta dhe dialog me palet e interesuara vërehet se kanë mjaftuar vetëm 24 orë për të hetuar dhe marrë vendimin për shembjen e Teatrit Kombëtar.

 8 MAJ 2020

Qeveria me VKM kalon në pronësi të bashkisë së Tiranës Teatrin Kombëtar

 13 MAJ 2020

Bëhet akt ekspertimi nga instituti i ndërtimit për gjendjen e teatrit

AKTI PROTOKOLLOHET PO NË 13 MAJ

I dorëzohet bashkisë së tiranës po në datë 13

14 MAJ 2020

Këshilli bashkiak voton me email shembjen e teatrit

14 MAJ ORA 18;00

Këshilli voton me 60 vota pro dhe 2 kundër shembjen e teatrit

14 MAJ 2020

Inspektoriati i mbrojtjes së territorit, në varësi të bashkisë protokollon vendimin e këshillit bashkiak dhe bën aplikim online për leje tektike

14 MAJ 2020

Hartohet relacioni teknik për leje ndërtimi; prishjen e teatrit kombëtar

15 MAJ 2020

Këshillit teknik harton opinionin për shembjen e teatrit

15 MAJ 2020

I dërgohet memo kryetarit të bashisë

MEMO;

Këshilli teknik shprehdakortësinë për miratimin e lejes

17 MAJ 2020

ORA 04:30

Shembet teatri kombëtar

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.