Standard.al

“Skandal”/ Dylgjeri: Rrahje, shoqërime e arrestime por asnjë lajm nga Policia e Shtetit!

0

Nga: Ylli Dylgjeri

Ka mbi 10 orë që në mes të Tiranës zhvillohet një Teatër dhune, rrahje, përplasje, shkatërrim i pronës publike, shoqërime e arrestime, Presidentit i shoqërohet gruaja në polici dhe asnjë lajm nga Policia e Shtetit! Pamje që të kujtojnë juntat ushtarake. I është zënë fyti Ministrit të Brëndshëm, zëvendësave, Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë e të gjithë strukturave të saj mbështetëse .
Ska asnjë monitorim nga ndërkombëtaret! Asnjë zë!
Nuk dëgjohet asnjë sorrë e anjë Sorecë!
Ky është një skandal tjetër i madh.
Një skandal që do ti vij dita të gjykohet.
Jetojmë në vitin 2020.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.