Standard.al

PD tjetër takim, mbledh sot kryesinë dhe grupin parlamentar, çfarë pritet

0

Partia Demokratike vijon të zhvilloje takime intensive per te vendosur në lidhje me aksionin opozitar.

Raportohet sot në orën 18:00 PD do të ketë një mbledhje të përbashkët e Kryesisë së Partisë dhe Grupit Parlamentar.

Mbledhja do të ketë si fokus pikërisht aksionin opozitar pas shembjes së Teatrit Kombëtar por edhe akuzave të tjera që PD ka artikuluar në vazhdimësi ndaj maxhorancës qeverisëse dhe kryeministrit Edi Rama.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.