Standard.al

Demalia thirrje të fortë: Rezistenca për teatrin duhet të jetë rezistencë për demokraci

0

Në një intervistë për Ora News, analisti Ilir Demalia komentoi vendimin e Këshillit Bashkiak për shembjen e Teatrit Kombëtar.

Ilir Demalia: ”Ky vendim do të merrej dhe se sa do të realizohet, unë shpresoj që nuk do të realizohet. Nuk do të realizohet dhe e para do të jetë në të mirë të vetë Erion Veliajt dhe kryeministrit Edi Rama. Për çfarë arsye? Sepse po arritën të shembin teatritn, këto do të shembion gurin e fundit të qëndresës për një shtet demokratik. Përfundimisht Edi Rama me rilindjen do të dhunojnë këtë popull. Ne nuk kemi pasur demokraci klasike gjatë këtyre 30 vjetëve. Rezistenca për teatrin duhet të jetë rezistencë për demokraci.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.