Standard.al

Zbulohet arsyeja përse Rama e mbante të fshehur/ Paloka: Kryetarja e Komitetit të Ekspertëve neurologia dhe mjekja personale…

0

Zbulohet edhe arsyeja përse Edi Rama e mbante të fshehur emrin e kryetarit të Komitetit të Ekspertëve, që sot u zbulua se është zv/ministrja e Shëndetësisë, Mira Rakacolli.

Faktin e zbulon nënkryetari i Partisë Demokratike, Edi Paloka, që nëpërmjet një video zbulon se Rakacolli është neurologia e Ramës.

‘Javën e 8 të karantinës publikohet emri i drejtueses së Komitetit Teknik të Ekspertëve.

Zv.ministrja e Shëndetësisë është neurologia dhe mjekja personale e Edi Ramës e cila në vitin 2017 emëroi bashkëshortin e saj Perlat Kapisyzi në postin e drejtorit të Sanatoriumit.

Ligji nr 15/2016 për parandalimin dhe luftimin e infeksioneve dhe sëmundjeve infektive në nenin 24 pika 7 dhe pika 8 përcakton:

Veprimtaria e  grupeve të ekspertëve bazohet në parimet e ekselencës, paanësisë dhe transparencës.

Emërimi i zv/ministres në krye të këtij komiteti përbën një shkelje ligjore.

Ky nuk është komitet ekspertësh por komitet politik në funksion të funksionit të propagandës së Edi Ramës.’

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.