Standard.al

Cako: Ka filluar një luftë botërore, Soros e Rama anëtarë të shoqërisë “Fabian”, ja çfarë duan të vendosin

0

Alfred Cako, nga studioja e “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, u shpreh se koronavirusi është një luftë botërore dhe se Rama është pjesëtar i shoqërisë “Fabian”.

Cako: Shoqëria “Fabian” është një shoqërie krijuar 1884 dhe është shumë e rëndësishme. Edhe Rama është fabianist, edhe Soros është fabianist. Duan të vendosin me dinakëri socializmin. Më i famshmi është Huxley që trego se si do të jetë e ardhmja dhe ka qenë mësues i Xhorxh Orëell. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.