Standard.al

Tregtarët në Durrës dalin në protestë: Nuk kemi përfituar asnjë ndihmë ekonomike

0

Kane mbyllur per pothuajse 40 ditë bizneset në qytetin e Durrësit dhe kanë qenë duke pritur  të përfshihen nga paketat ekonomike të quajtura si “Pagat e luftës”, daline ne proteste qytetaret e zhgenjyer.

Siç raporton Abc News, konkretisht tregtarët e tregut industrial mëngjesin e sotëm po protestojnë pasi tashmë ata janë lënë jashtë këtyre paketave duke mos përfituar asnjë ndihmë ekonomike.

Sipas vendimit të qeverisë që me 12 Mars këta tregtarë kanë mbyllur aktivitetet në Tregun Industrial.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.