Standard.al

Shfaqet Krishti në Kolumbi, banorët e emocionuar harrojnë karantinën mblidhen të luten…

0

Dhjetra banorë kolumbianë nga qyteti i Mangangue u mblodhën së bashku para një peme pasi pretenduan se figura e Krishtit ishte shfaqur aty në mënyrë misterioze.

Të gjithë banorët e emocionuar dhe të habitur harruan karantinën dhe masat kundër koronavirusit. Në fotot e publikuara ata shihen shumë pranë njëri-tjetrit dhe pa maska fytyre.

Imazhi i Jezusit që është vendosur shumë lart në pemë.

Të gjithë njerëzit filluan të luteshin dhe kërkonin që Toka të shërohet nga kjo e keqe dhe qyteti i tyre të jetë i mbrojtur.

Një gazetar është shprehur se të gjithë njerëzit vraponin afër pemës me qirinj nëpër duar duke e shndërruar vendin në një peligrinazh.

Autoritetet lokale thuhet se janë të shqetësuar që në një periudhë të tillë ku pandemia e koronavirusit është një kërcënim për të gjithë, të mbahen peligrinazhe.

Peshkopi,  i cili vazhdon të jetë i izoluar në shtëpinë  e tij, nuk ka komentuar ende për incidentin e çuditshëm.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.