Standard.al

Ndihmë nga SHBA për Tropojën/ Presidenti Meta falenderon biznesmenin shqiptar

0

Presidenti Ilir Meta ka falenderuar Harry Bajraktarin, binzesmen shqiptar në SHBA që ka vendosur të ndihmojë Tropojën me nidhma në këto ditë të vështira lufte me koronavirusin.

Meta shprehet se Bashkia Tropojë është një nga komunitetet më në nevojë në këto ditë dhe Harry Bajraktari ka bërë një sakrificë të madhe.

Ndërkohë dje në Tropojë mbërritën 25 tonë miell për 1 mijë familje në nevojë të Tropojë të dërguara pikërisht nga Harry Bajraktari.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.