Standard.al

Diçka nuk shkoi si duhet/ Barrela me të moshuarën sipër zë poshtë infermierin te Infektivi…

0

Sot shënohet një muaj  që kur u shfaqen dy rastet e para të infeksionit me COVID 19 në vendin tonë.

Spitali Infektiv pret dhe përcjell pacientë me koronavirus. Edhe këtë mëngjes autoambulanca solli pranë këtij spitali një të moshuar, i dyshuar për virusin.

Por ndërsa nxirrej barrela, diçka nuk shkoi si duhet dhe infermieri u rrëzua bashkë me të.

Më pas i njëjti pacient u nxor nga Infektivi dhe u hip sërisht në autoambulancë dhe u drejtua drejt spitalit të zemrës.

Për më tepër shikoni videon.

 

https://youtu.be/EAcILorniWw

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.