Standard.al

Zbulohet skenari i falimentimit dhe grabitjes së pasurisë së biznesit nga oligarkët dhe qeveritarët

0

Nga avokati Altin GOXHAJ

Ja skenari i falimentimit te biznesve me urdher nga lart dhe kalimi i aksioneve te tyre te oligarket!

Zbulohet pika sekrete se si ndihma e Garancise Sovrane eshte skenar kurthi per te grabitur bizneset! Ua ka mesuar Sorosi kete!
Nese kompania jote nuk ka aftesi paguese pas 3 muajsh shteti ti konfiskon aksionet dhe ja shet per 5 leke oligarkeve te vet dhe familjrave te Klikes ne pushtet! Kompanite ne Shqiperi pergjithesisht kane vlere me te madhe se aksionet por kane shume veshtiresi pagesash!

Kjo do te jete skenari i asimilimit te te gjithe pasurise kombetare ne duart e Oligarkise! Virusi eshte vetem preteksti dhe sklleverit vazhdojne dhe bertartin RAMA PO E BEN MIRE KETE PUNE, NUK E SHIHNI C’BEHET NE ITALI, ESHTE PO PULL I KEQ KY I YNI!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.