Standard.al

VIDEO/ PD i përgjigjet Ramës me fjalët e këshilltarit të tij Tony Blair

0

PD ka zgjedhur t’i përgjigjet kryeministrit Edi Rama me fjalët e këshilltarit të tij Tony Blair, sa I takon cështjes së testimeve për COVID-19.

Përmes një postimi në facebook, sekretari i përgjithshëm i PD-së Gazmend Bardhi, poston videon e Tony Blair I cili thekson se gjithçka lidhet me rritjen sa më shpejt të numrit të testimeve.

Postimi i plotë

Edi Rama dëgjoje edhe Toni Blair: “Gjithçka lidhet me rritjen sa më shpejt të numrit të testimeve. Na duhet të dimë se kush e ka sëmundjen apo kush e ka kaluar. Në mënyrë që t’i japim fund bllokimit dhe t’i kthejmë njerëzit në punët e tyre. Të kthejmë pak normalitet në jetët tona të përditshme.”

Edi Rama mos e fshih mungesën e përgatitjeve dhe të kiteve testuese, pas një ekipi mjekësh dhe specialistësh që kanë sakrifikuar edhe shëndetin e tyre duke u infektuar vetë nga virusi.

Koha nuk pret. Nga testimet varet identifikimi i personave të infektuar, shkëputja e zinxhirit të transmetimit e më pas clirimi i ekonomisë dhe tejkalimi i kësaj krize.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.