Standard.al

Familjet në krizë/ Ish-deputetja e PD dhuron rrogën për bamirësi

0

Ish-deputetja demokrate Dhurata Çupi ka bere nje gjest mjaft solidar për te ndihmuar familjet ne nevojë.

Nepermjet kishës që mbulon edhe zonën e saj elektorale, Matin, Çupi ka dhuruar udhqime dhe pagesën e saj mujore si ish-deputete.

Ajo e ka berë këtë përmes Dioqezës se Rrëshenit dhe të Matit, e cila drejtohet nga dom Gjergj Metaj.

Shumë familje në këto zona të veriut të vendit, ndër më të varfrat në vend, kanë humbur punën ditore nga masat kufizuese të qeverisë kundër Covid-19 dhe kanë mbetur pa asnjë të ardhur.

Në vitin 2017, Dhurata Çupi u zgjodh deputete për Matin nga lista e Partisë Demokratike.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.