Standard.al

FOTO/Nuk kanë askund ku të shkojnë, gratë veshin fustane balloje për të hedhur plehrat

0

Pandemia na ka detyruar të gjithëve të qëndrojmë në shtëpi dhe kjo do të thotë për shumicën një mundësi e artë për të qëndruar me pizhama gjithë ditën.

Por për të tjerë mungesa e eventeve për të ndjekur është vërtetë e trishtë dhe fakti që nuk kanë arsye pse të mbahen i ka bërë të ndihen keq.

Prandaj disa njerëz kanë zgjedhur të mos e lënë izolimin tu diktojë veshjet dhe kanë shfrytëzuar çdo rast ku dalin jashtë shtëpie, për tu dukur shumë mirë.korona

Për këto gra kjo do të thotë se edhe rruga deri te koshi i plehrave është një arsye për të veshur fustane balloje.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.