Standard.al

NASA jep mesazhin inkurajues në kohë të vështira: Pas këtij terri, do dalim sërish të shohim yjet

0

“Vetëm në errësirë mund të shohësh yjet”. Është fraza e famshme e Martin Luther King, shprehje të cilën Nasa ka vendosur ta ndajë me publikun në rrjete sociale, në një kohë që kjo botë është zhytur në pasiguri dhe ankth për të ardhmen.

Mesazhi i NASA vjen si përpjekje për të inkurajuar popujt përballë kësaj që po kalojnë me infeksionin shqetësues.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.