Standard.al

Koronavirusi, një studente amerikane shpik maska për të shurdhërit….

0

Ashley Lawrence, një studente amerikane nga shteti Kentucky, mendoi të modifikojë maskat klasike që të shërbejnë edhe për personat shurdhë për të lexuar buzët. Vajza ka hapur një llogari fondesh në platformën GoFoundMe dhe të ardhurat do shkojnë në një shoqatë që ndihmon prindërit e fëmijëve të shurdhër.

Të ardhurat do të shkojnë në një shoqatë që ndihmon prindërit e fëmijëve të shurdhër.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.