Standard.al

Fiskulturë në kohë karantine!

0

Ditën e sotme e gjithë Shqipëria ndodhet në karantinë totale, por kjo nuk i ndalon disa që të merren edhe me aktivitete fizike.

Një rast i tillë është edhe ai i një zotërie i cili mëngjesin e sotëm e ka nisur duke bërë fiskulturë.

Në pamundësi për të dalë jashtë në natyrë, ai ka shfrytëzuar ballkonin e banesës së tij për të bërë ushtrime.

Karantina e 3 javëve të fundit dhe fash oraret e lëvizjes ka bërë që shumë qytetarët të ndryshojnë rutinën e jetës së përditshme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.