Standard.al

Berisha: ‘Shqipëria me 333 raste, 20 vdekje! Kosova me 140 raste, 1 vdekje’

0

Ish-kryeministri Sali Berisha publikoi një krahasim mes situatës së koronavirusit në Shqipëri dhe në Kosovë. Sipas Berishës, të dhënat flasin vetë, pasi Shqipëria ka vdekshmërinë nga koronavirusi shumë të lartë

STATUSI I BERISHES

Një krahasim që flet vetë!

Kosova: 140 raste me koronavirus me vetëm 1 vdekje!

Shqiperia: 333 raste me koronavirus me 20 vdekje!

Shqiperia kundër Covid-19 zbaton doktrinen e epidemiologjisë politike të kreyepidemiologut të Surrelit.

Kosova zbaton doktrinën e epidemiologjisë shkencore të OBSH!

ps: Shqiperia ka vdekshmërinë pothuaj dyfishin e rajonit dhe në 200 vende të botës kemi vdekshmëri më të larte se sa 184 prej tyre.

Kusht vendimtare për ndryshim është zbatimi i direktivave të OBSH!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.