Standard.al

Basha përsërit apelin: Qeveria të rrisë numrin e testimeve. Çdo ditë e humbur kushton jetë

0

Kryedemokrati Lulzim Basha ka përsëritur edhe një herë apelin drejtuar qeverisë për rritjen e numrit të tesimeve.

Postimi i plote:
Për të evidentuar të prekurit nga COVID-19, dhe për të shkëputur zinxhirin e transmetimit, qeveria duhet të rrisë numrin e testimeve.
Numri i ulët i testimeve fsheh të vërtetën dhe kushton jetë!

Sa më pak testime, aq më pak persona të identifikuar, aq më shumë zgjatet zinxhiri i infeksionit, dhe rritet numri i të infektuarve dhe i viktimave.
Sa më pak testime aq më gjatë vazhdon karantina dhe thellohet kriza ekonomike.
Duhet vepruar TANI, çdo ditë e humbur kushton jetë!
Për të evidentuar të prekurit nga COVID-19, dhe për të shkëputur zinxhirin e transmetimit, qeveria duhet të rrisë numrin e testimeve.
Numri i ulët i testimeve fsheh të vërtetën dhe kushton jetë!
Sa më pak testime, aq më pak persona të identifikuar, aq më shumë zgjatet zinxhiri i infeksionit, dhe rritet numri i të infektuarve dhe i viktimave.

Sa më pak testime aq më gjatë vazhdon karantina dhe thellohet kriza ekonomike.  Duhet vepruar TANI, çdo ditë e humbur kushton jetë!”, shkruan Basha.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.