Standard.al

SHBA e papërgatitur për të përballuar koronavirusin, Trump gjen fajtorin

0

I pyetar nga një gazetar mbi arsyen pse SH.B.A. nuk ishte më e përgatitur për pandeminë, Trump fajësoi administratën Obama, duke thënë “raftet ishin bosh”, dhe nuk kishte pajisje mjekësore.

Trump gjithashtu tha se ai trashëgoi teste “të prishura”, megjithëse është e paqartë se çfarë ai nënkuptonte pasi administrata e mëparshme nuk do të kishte zhvilluar prova të tilla, shkruan BBC.

“Unë gjithmonë e dija që pandemitë janë një nga gjërat më të këqija që mund të ndodhin,” tha Trump.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.