Standard.al

“Duhet të ketë më shumë testime për COVID 19″/ Ilir Meta flet për pandeminë që ka prekur Shqipërinë

0

Në një intervistë ekskluzive për emisionin “Tempora” në Rtv Ora mbi situatën e pandemisë së COVID 19 në vendin tonë, Kreu i Shtetit Ilir Meta kërkoi rritjen e testimeve për të pasur një panoramë më të qartë të situatës.

Ilir Meta: Edhe Shqipëria është e prekur seriozisht derisa kemi një numër të konsiderueshëm të viktimave dhe të të prekurve pavarësisht nga niveli i testimeve që mund të kishin qenë dhe mund të jenë më të shumta për të pasur një panoramë më të qartë. Gjithçka është relative.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.