Standard.al

Per te gjithe propaganden e turpshme dhe te rrezikshme anti-Amerikane ne Kosove dhe Shqiperi

0

Nga Edvin Kulluri

Per te gjithe propaganden e turpshme dhe te rrezikshme anti-Amerikane ne Kosove dhe Shqiperi sa i perket zhvillimeve te fundit ne Kosove, kjo eshte deklarata e perbashket e Grenell, Palmer dhe Kosnett! Nga naiviteti i pasioneve patriotike, injoranca dhe keqdashesia e ca shqiptareve nga te dy anet e kufirit, Kosova mund te demtohet rende. Nuk ka asnje marreveshje per nderrim territoresh pormbeshtetje financiare nga SHBA te zhvillimit te infrastruktures rrugore, hekurodhore dhe ajrore mes Kosoves dhe Serbise!
Duajeni shqiptarine sa e do Amerika! S’po ju kerkon askush asgje me shume!

The United States stands with the people of Kosovo. We commend the continued efforts of the health professionals and others who are working hard, at great risk, to reduce the progress of COVID-19 in Kosovo. In this time of uncertainty, we urge Kosovo’s leaders to follow Kosovo’s Constitution and…
About this website

STATE.GOV
The United States stands with the people of Kosovo. We commend the continued efforts of the health professionals and others who are working hard, at great risk, to reduce the progress of COVID-19 in Kosovo. In this time of uncertainty, we urge Kosovo’s leaders to follow Kosovo’s Constitution and…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.