Standard.al

“Duajeni Shqiptarinë, sa e do Amerika”, Kulluri publikon deklaratën e Grenell: Pë të gjithë propagandën e turpshme dhe të rrezikshme anti-Amerikane në Kosovë

0

Nga: Edvin Kulluri

Per te gjithe propaganden e turpshme dhe te rrezikshme anti-Amerikane ne Kosove dhe Shqiperi sa i perket zhvillimeve te fundit ne Kosove, kjo eshte deklarata e perbashket e Grenell, Palmer dhe Kosnett! Nga naiviteti i pasioneve patriotike, injoranca dhe keqdashesia e ca shqiptareve nga te dy anet e kufirit, Kosova mund te demtohet rende. Nuk ka asnje marreveshje per nderrim territoresh por
mbeshtetje financiare nga SHBA te zhvillimit te infrastruktures rrugore, hekurodhore dhe ajrore mes Kosoves dhe Serbise!
Duajeni shqiptarine sa e do Amerika! S’po ju kerkon askush asgje me shume!

 

Grenell shuan çdo dyshim: Nuk ka plan sekret të ndryshimit të kufijve mes Kosovës e Serbisë

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.