Standard.al

Vasili: Edi shko te infektivi, mbështeti heronjtë dhe nëse trembesh shkojmë bashkë!

0

Nga: Petrit Vasili

Edi shko te infektivi, mbeshteti heronjte dhe nese trembesh shkojme bashke!

Edi Rama u thoshte shqiptareve :

“Ju lutem ecni fillikat në rrugë pa u ndalur askund”!

Ndersa po vete Edi Rama del me nje tufe sejmenesh rreth e perqark dhe sigurisht edhe me nje qe do ta filmoje çfaqjen e tij.

Edi ata qe kane nevoje per mbeshtetje jane mjeket, infermieret dhe sanitaret e spitalit infektiv heronjte sic i kane pagezuar me te drejte.

Edi shko takoji, shko ne spitalin infektiv jepu mbeshtetje dhe kurajo ne sakrificen e jashtezakonshme te tyre.

Ti thua jemi ne lufte dhe ti udheheq luften.

Shko Edi komandanti i luftes ne spitalin infektiv shko atje heronjte po te presin.

Po nuk pate kurajo,guxim e trimeri dhe po tu desh shkojme edhe bashke, po nuk vajte dot vetem.

P.S shiheni foton e Edit si filmohet mes sejmeneve

Fotografia e Petrit Vasili

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.