Standard.al

Video/Orët e “lirisë” në Tiranë. Çfarë ndodh kur nis lejimi i lëvizjes në kryeqytet

0

Pas 40 orësh izolim, sot në orën 5 të mëngjesit shumë njerëz dolën nga banesat për të bërë furnizimet e tyre.

Rrugët u mbushën plot veçanërisht në zonat pranë tregjeve të shumicës kur u krijua mjaft trafik dhe radhë disa orëshe.

Ndjekim reportazhin që Kristi Hongo dhe kameramani Eno Cucllari kanë realizuar sot gjatë 8 orëve të lirisë së përkohëshme në kryeqytet./TCH

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.