Standard.al

A do të mësoj njerëzimi nga kjo tragjedi?!

0

Nga Ilir Demalia

Sot në Boston në situatën e COVID-19.

Asnjëherë nuk e kam parë Boston në këtë panoramë të trishtë. Rrugët bosh. Çdo gjë e paralizuar, “Common Park” qendra e Boston dhe rreth saj e boshatisur, Kongresi dhe gjithçka të mbyllura.

Jeta është e plagosur rëndë dhe asgjë nuk dihet e saktë dhe sa do shkojë dhe deri kur.

Një gjë është e sigurtë, USA dhe jo vetëm, por një botë e tëre do kaloj një gjëndjë të rëndë për një kohë . . .

Shpresojmë të vetmen gjë të mirë që do të ketë njerëzimi nga kjo tragjedi, është që ti kthehet vlerave njerzore, ti kushtoj energji dhe investime tokës e cila na mbaj jetën dhe moralit politik dhe shtetëror i cili është krisur rëndë si qeveri “from the people, from to the people, by the people”.

         

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.