Standard.al

Dylgjeri-Ramës: Kërkohet transparencë për numrin e refugjatëve në Shqipëri… Jep përgjigje për 5 pyetjet

0

Nga Ylli Dylgjeri

 

I drejtojmë një pyetje direkte zotit Edi Rama, përgjigjen e së cilës duhet ta dëgjojnë me shumë vëmëndje shqiptarët:
A është e vërtetë që në Shqipëri do të vinë disa dhjetra mijra refugjatë sirianë dhe afganë:
1-Gjirokastër 5 mijë refugjatë?
2- Korçë 5 mijë refugjatë?
3- Sarandë-Kranë 1mijë refugjatë?
4- Gjadër -Lezhë 5mijë refugjatë?
5-Elbasan 5- 10 mijë refugjatë?

Në qoftë se Rama nuk jep përgjigje dhe hesht…kjo do të rezultojë e vërtetë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.