Standard.al

“Hipotezë!”

0

Nga Dritan Kaba

 

HIPOTEZE
Po sikur Henri, une nuk e di nese eshte i fajshem apo jo, te kerkoje te behet bashkepunetor drejtesie per shume çeshtje, sidomos ato te arsimit dhe te ndonje gjeje tjeter?
Po ta çojne ne mend kete hipoteze disa zyrtare per shume kohe nuk do bejne dot as gjumin e nates!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.