Standard.al

Arrestimi i Henri Çilit/ Kryeprokurori: Puna e prokurorisë, frytet e prokurorisë së pavarur…

0

Kryeprokurori, Olsian Çela, ka komentuar nga Vlora arrestimin e gazetarit të njohur dhe botuesit Henri Çili.

I pyetur nga Ora News, ai tha se arrestimi është fryt i reformës në drejtësi.

Çela: Puna e prokurorisë, frytet e prokurorisë së pavarur, zbatimi i ligjit, reforma në drejtësi, këto janë rezultatet.

Në lidhje me konfliktin  Presidencë-Ministri e Drejtësisë ai u mjaftua me këtë koment.

Çela: Nuk ka lidhje me Prokurorinë. Pyesni ata që janë kompetemnt për tu marrë me këtë gjë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.