Standard.al

Magji e zezë në liqenin e Farkës, gjenden objektet e çuditshme…

0

Vetëm pak çaste më parë në redaksinë e JOQ Albania ka ardhur një video.

Qytetari që ka bërë filmimin tregon se bëhet fjalë për magji.

Ai shfaqet vetë në video duke folur dhe shpjegon se në liqenin e Farkës i cili sipas tij është duke u shkarkuar, kanë dalë në sipërfaqe këto objekte.

Objektet e filmuara janë dy unaza, dy katinarë me çelësa dhe dy pako të mbledhura ku në secilën është shkruar një emër.

Njëra lexohet qartë dhe është shkruar Drita ndërsa emri në pakon tjetër duket se është Dudie.

Mesazhi i qytetarit:

Është magji, i kishin hedhur në liqenin e Farkës. Tani janë duke e shkarkuar dhe dolën këto në sipërfaqe. Ka dy emra të shkruar njëri Drita një Dudie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.