Standard.al

OBSH jep paralajmërimin e frikshëm: Afrika të përgatitet për koronavirusin…

0

Koronavirusi është sëmundja më e re që ka prekur 80 mijë persona duke shkaktuar 2663 viktima në mban botën.

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka paralajmëruar Afrikën të marrë masat për t’u përgatitur për koronavirusin, duke qenë se ky vend ka qenë gjithmë vatër epidemishë dhe virusesh.

Deri tani kontinenti afrikan ka dy raste me koronavirus, një në Egjipt disa javë më parë por që u shëruar pas trajtimit si dhe një në Alergji i cili ishte një person që kishte udhëtuar nga Italia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.