Standard.al

Kosovë/ Dënohet me burgimin presidenti Agim Ademi!

0

Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi, është ndëshkuar me 9 muaj burg me akuzën e kërcënimit dhe përfitimit financiar në rrugë joligjore. Ademi u akuzua se gjatë periudhës korrik-shtator 2012 në bashkëpunim me një shtetas tjetër Muarrem Ramën kanë kërcënuar Dritan Kadollin për të ofruar 30 mijë € ose një automjet “BMë X5” si favor për kryetarin e Asamblesë Komunale të Prishtinës Sami Hamiti.

Kjo aktakuzë është ngritur në bashkëpunim me Prokurorinë Themelore të EULEX-it dhe atë të Prishtinës. Vendimi ka ardhur saktesisht 1 muaj para se përfaqeuesja e Kosovës në futboll të zhvillojë ndeshjen e rëndësishme kundër Maqedonisë së Veriut, në play-offin e Nations League. Në ditet dhe javët në vazhdim pritet të mësohen hapat që do të ndërmarë kryesia e FFK-së në këtë drejtim.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.