Standard.al

Koronavirusi/ Fuga: Atë drejtuesin që vendosi të mbyllte shkollën, do ta doja deputet a ministër

0

Akademiku Artan Fuga duket se e ka vlerësuar mjaft, vendimin e shkollës jopublike “Udha e Shkronjave” për të mbyllur dy javë shkollën në  një situatë kur shteti ka nevojë të përgatitet për t’u mbrojtur nga koronavirusi. Drejtuesi i asaj shkolle, sipas Fugës, duhet të ishte deputet ose ministër për gjykimin e tij.

“Nuk e di si e ka emrin ajo grua apo ai burrë, drejtues i asaj shkollës që vendosi të mbyllet për ca kohë për të mbrojtur fëmijët nga koronaflama. Dhe i hoqën licencën. Atë do e doja për deputet, ose ministre arsimi,” shkruan Fuga.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.