Standard.al

Denoncimi/Coronavirusi: Në urgjencat e Tiranës nuk ka ujë te ngrohtë e sapun, jo më dizinfektantë

0

Nga dr Sali Berisha

Denoncon mungesen e plote te gadishmerise per Koronavirusin ne urgjencen e Tiranes!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital per urgjencen e Edvin Çekapit dhe ndrikull hajnise! sb

Dr Berisha Ne te gjithe postacionet e Urgjences se Tiranes nuk ka uje te ngrohte dhe sapune per te lare duart pas vizites. As qe behet fjale per dezifektant per te pastruar vendin.Eshte gabim qe autoambulancat e Urgjences te marrin te semuret me Coronavirus dhe te bejne vizita ne familje, sepse nuk ka garamci ne dizenfektimin e autoambulancave. Nuk ka kostume te mjatueshme per personelin e urgjeces. Per gjithe Shqiperin ka 40 komplete qe jane njeperdorimshe. Shfaqjet qe ben drejtori i Qkum Skender Brataj nen shoqerimin e zv ministres apo ministers,jane thjesht dhe si gjithmone Fasade dhe propogande. Qoftelarg nqs do te kemi nje emergjence epidemia jane komplet te pamunduar ekipet e Urgjences per te zhvilluar nje ndihme te specializuar sipas protokolleve te komunitetit Europian. Gjendja eshte edhe me e rende por tani po tregojme vetem kaq.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.